Gistdeegspecialiteiten & sierwerk gistdeeg

theorie- en praktijkopdrachten

Gistdeegspecialiteiten & sierwerk gistdeeg voorzijde
Gistdeegspecialiteiten & sierwerk gistdeeg achterzijde
  • Gistdeegspecialiteiten & sierwerk gistdeeg voorkant
  • Gistdeegspecialiteiten & sierwerk gistdeeg achterkant

Let op! Deze nieuwe serie werkboeken is bestemd voor studenten die vanaf schooljaar 2015 - 2016 starten met hun opleiding voor de bakkerij. Dit werkboek bevat theorie- en praktijkopdrachten over de productgroep Gistdeegspecialiteiten & Sierwerk gistdeeg. De vragen en opdrachten zijn zo samengesteld dat alle voor deze productgroep van belang zijnde Kennis, Vaardigheid en Houdingsaspecten aan de orde komen. Naast werkboeken voor de vaktheorie zijn er ook werkboeken voor theorie-onderdelen grondstoffenkennis en apparatuur & gereedschappen en periodeboeken. De werkboeken voor grondstoffenkennis en apparatuur & gereedschappen bevatten vragen en opdrachten die je kunnen helpen bij het bestuderen van de bijbehorende lesstof in FlexBase. In de periodeboeken wordt aandacht besteed aan algemene en productgroepoverstijgende onderwerpen zoals, hygiëne, veiligheid, beroepshouding, enzovoort. De serie werkboeken voor de vaktheorie bestaat uit de volgende titels: 1 Werkboek Zanddegen 2 Werkboek Korstdegen 3 Werkboek Beslag 4 Werkboek Chocolade & bonbons 5 Werkboek Decoraties, sierwerk & borstplaat 6 Werkboek Amandelwerk & kokos 7 Werkboek Schuim 8 Werkboek Puddingen & ijs 9 Werkboek Gistdeeg kleinbrood 10 Werkboek Luxe gerezen degen 11 Werkboek Gistdeeg ongevuld & gevuld grootbrood 12 Werkboek Gistdeegspecialiteiten & sierwerk gistdeeg 13 Werkboek Desem 14 Werkboek Roggebrood 15 Werkboek Beschuit 16 Werkboek Koek

Specificaties
ISBN/EAN 9789491849305
Auteur Nederlands Bakkerij Centrum
Uitgever Sidestone Press
Taal Nederlands
Uitvoering Paperback / gebrocheerd
Pagina's
Lengte 294.0 mm
Breedte 206.0 mm

Wat vinden anderen?

Er zijn nog geen reviews van dit product.