Gastronomie

de beste stukken uit Elsevier

Gastronomie voorzijde
Gastronomie achterzijde
  • Gastronomie voorkant
  • Gastronomie achterkant

GASTRONOMIE - 9789068828917 De beste stukken uit Elsevier In 1986 vroeg Adriaan van Dis aan Johannes van Dam om medewerker te worden van Elsevier. Sindsdien schrijft Van Dam voor het blad een wekelijkse column over eten, drinken, koken en alles wat daarmee samenhangt. Daarnaast schrijft hij ook langere beschouwende en praktische stukken. Over Michelinsterren, gastroporno, de beste pannen en raspen, het Spaanse genie FerranAdriĆ  en de pootjes van monsieur Boulanger. Ter ere van zijn 25-jarig jubileum bij Elsevier verschijnt een keuze uit zijn beste artikelen, voorafgegaan door een interview met de auteur door Hugo Camps

Specificaties
ISBN/EAN 9789035252776
Auteur Johannes van Dam
Uitgever Roularta Media Nederland B.V.
Taal Nederlands
Uitvoering E-Book
Pagina's 130

Wat vinden anderen?

Er zijn nog geen reviews van dit product.