Foerageren of fabrieksworst

van authenticiteit tot zintuigelijkheid: verleden, heden en toekomst van ons voedsel

Foerageren of fabrieksworst voorzijde
Foerageren of fabrieksworst achterzijde
  • Foerageren of fabrieksworst voorkant
  • Foerageren of fabrieksworst achterkant

Flevo Campus onderzoekt in deze bundel het verleden, het heden en de toekomst van het eetgedrag van de stedeling. In negen essays behandelen vooraanstaande journalisten, wetenschappers, denkers en kunstenaars uiteenlopende onderwerpen. Denk daarbij aan de invloed van restaurant Noma op de huidige eetcultuur, een kleine geschiedenis van de rookworst, de betekenis van het mensen recht op goed voedsel, de noodzaak om met al onze zintuigen te eten, de ontwikkeling van volkstuintjes en de vraag waarom doperw ten en wortels zo nodig samen in een pot moeten. En nog veel meer. Flevo Campus-jaarboek 2021-2022 Flevo Campus bundelt elk jaar de beste essays over het (stedelijk) voedselsysteem van de toekomst. Met dit jaar bijdragen van: Yves Segers, Hiske Versprille, Ellen Mangnus, Floris Visser, Hannah de Korte, Amber Striekwold, Jos Spijkerman, Bee Wilson, Brigit Toebes, Esther Veen en Lenno Munnikes C'----.._

Specificaties
ISBN/EAN 9789461645586
Auteur Janno Lanjouw
Uitgever Gennep B.V., Uitgeverij Van
Taal Nederlands
Uitvoering Paperback / gebrocheerd
Pagina's 144
Lengte 199.0 mm
Breedte 125.0 mm

Wat vinden anderen?

Er zijn nog geen reviews van dit product.