Flexitarisch koken

Groentegerechten met suggesties voor vis, kip of andere proteïnen

Flexitarisch koken voorzijde
Flexitarisch koken achterzijde
  • Flexitarisch koken voorkant
  • Flexitarisch koken achterkant

Plantaardig koken met of zonder (dierlijke) eiwitten In Flexitarisch koken vind je volop verse, onbewerkte, lokale en seizoensgebonden groentegerechten. Dit betekent niet dat er helemaal geen vlees, vis of zuivel wordt gebruikt, hoewel dat prima kan. In de flexitarische keuken kun je op plantaardige basis eten en er – als je dat wilt – een matige hoeveelheid dierlijke eiwitten aan toevoegen, zoals kip, eieren, kaas of vis, het liefst biologisch en duurzaam geproduceerd. Maar je kunt de recepten ook als groentegerecht serveren. Bij elk gerecht vind je verschillende eiwitopties om toe te voegen. Dit maakt Flexitarisch koken tot een onuitputtelijke bron van heerlijke en gezonde maaltijden. Met de grote verscheidenheid aan groenten en alternatieve eiwitbronnen, zoals linzen, bonen, noten en zaden, ontdek je niet alleen heerlijke nieuwe producten, maar geef je ook je gezondheid een boost.

Specificaties
ISBN/EAN 9789462502512
Auteur Kathleen Davis
Uitgever Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
Taal Nederlands
Uitvoering Gebonden in harde band
Pagina's 240
Lengte 278.0 mm
Breedte 215.0 mm

Wat vinden anderen?

Er zijn nog geen reviews van dit product.