Flavour
Heel veel groenten, nog meer smaak
Yotam Ottolenghi is chef-kok en eigenaar van verschillende in Londen gevestigde deli's en de NOPI- en ROVI-restaurants en auteur van tien meermaals bekroonde kookboeken, waaronder de everseller Simpel . Hij schrijft al meer dan dertien jaar voor de Saturday Guardian en levert regelmatig bijdragen aan de New York Times. Zijn toewijding aan het promoten van groenten, evenals ingrediënten die ooit als 'exotisch' werden beschouwd, heeft geleid tot wat sommigen ''het Ottolenghi-effect'' noemen. Dat betekent zoveel als: het creëren van een maaltijd vol kleur, smaak, overvloed en zonneschijn. Eerder woonde Yotam enkele jaren in Amsterdam, waar hij voor altijd verliefd werd op de Nederlandse kroket; nu woont hij met zijn gezin in Londen.
Lees verderISBN/EAN | 9789059569911 |
Auteur | Yotam Ottolenghi |
Uitgever | Park Uitgevers |
Taal | Nederlands |
Uitvoering | Gebonden in harde band |
Pagina's | 320 |
Lengte | 275.0 mm |
Breedte | 204.0 mm |