Finesse

De subtiele gerechten van restaurant Fine Fleur

Finesse voorzijde
Finesse achterzijde
  • Finesse voorkant
  • Finesse achterkant

Bij restaurant Fine Fleur staan vakmanschap, creativiteit en perfectie centraal. En dat voel je in elk recept. Chefs duo Jacob Jan Boerma (***) en Thomas Diepersloot (*) stellen je hun keuken voor: met producten van eigen bodem streven ze continu naar vernieuwing en verbetering. Van verfijnde voorgerechten tot luxueuze desserts: in Finesse worden toegankelijke gerechten gecombineerd met meer geavanceerde recepten voor de avontuurlijke thuiskok. Pure verwennerij op alle fronten!

Lees verder
Specificaties
ISBN/EAN 9789401430272
Auteur Thomas Diepersloot
Uitgever Terra - Lannoo, Uitgeverij
Taal Nederlands
Uitvoering Gebonden in harde band
Pagina's 202
Lengte 247.0 mm
Breedte 203.0 mm
De verfijnde keuken van sterrenrestaurant Fine Fleur

Wat vinden anderen?

Er zijn nog geen reviews van dit product.