Fermenteren

Fermenteren voorzijde
Fermenteren achterzijde
  • Fermenteren voorkant
  • Fermenteren achterkant

Fermenteren heeft een comeback gemaakt - en dat is niet voor niets. Gefermenteerd eten, zoals zuurkool en kimchi, is hartstikke gezond en extra lekker! Door producten te fermenteren verleng je namelijk niet alleen de houdbaarheid, maar verbeter je ook de smaak van groenten en fruit. Win-win-win! In het frisse kookboek 'Fermenteren' leer je alles over verschillende fermenteermethoden. In 63 recepten komt alles langs, van kombucha en kefir tot inmaken en zuurdesem. Maak bijvoorbeeld kimchi met kool, appel en wortel, ingemaakte komkommer met dille of bak je eigen zuurdesembrood. 'Fermenteren' is een boek in de 'Supergroen'-serie, een lekker toegankelijke culi- en lifestylereeks waarin telkens één gezond thema centraal staat. Van natuurlijke parfums tot groene smoothies en van gezonde thee tot fermenteren: met deze handzame gidsen als leidraad maak je je leven in no time... inderdaad: supergroen!

Lees verder
Specificaties
ISBN/EAN 9789023016335
Auteur Fern Green
Uitgever Gottmer Uitgevers Groep b.v.
Taal Nederlands
Uitvoering Gebonden in harde band
Pagina's 160
Lengte 216.0 mm
Breedte 146.0 mm
Een uitgebreid fermentatieboek over allerlei verschillende technieken en recepten. Van kombucha en kefir tot inmaken en zuurdesem, in dit boek wordt het stap voor stap op een visuele manier uitgelegd.

Wat vinden anderen?

Er zijn nog geen reviews van dit product.