Falastin

Het kookboek

Falastin voorzijde
Falastin achterzijde
  • Falastin voorkant
  • Falastin achterkant

Sami Tamimi staat al sinds het allereerste begin aan het roer van de Ottolenghi-keukens. Zijn kookstijl is even onnavolgbaar als levendig en gedurfd, maar toch eenvoudig en eerlijk. Hij schreef samen met Yotam Ottolenghi de boeken Jeruzalem en Ottolenghi - Het kookboek . Tara Wigley werkt sinds 2011 samen met Yotam Ottolenghi. Ze begon met het ontwikkelen, testen en schrijven van recepten voor zijn columns in het magazine van The Guardian en The New York Times . Ze werkte mee aan de bestsellers Plenty More , Nopi , Sweet en Simpel . Auteursfoto © Jenny Zarins

Lees verder
Specificaties
ISBN/EAN 9789059569928
Auteur Sami Tamimi
Uitgever Park Uitgevers
Taal Nederlands
Uitvoering Gebonden in harde band
Pagina's 352
Lengte 275.0 mm
Breedte 202.0 mm
Verkozen tot een van de 10 'Beste Kookboeken Aller Tijden' door de luisteraars van Etenstijd! , de razend populaire podcast van Yvette van Boven en Teun van de Keuken Het langverwachte vervolg op Ottolenghi's bestseller Jeruzalem ! Van de co-auteurs van de Ottolenghi-bestsellers Jeruzalem , Ottolenghi - Het Kookboek en Simpel. Sami Tamimi en Tara Wigley reizen door Bethlehem, Oost-Jeruzalem, Nablus, Jenin, Haifa, Akka, Nazareth, Galilea en de Westelijke Jordaanoever en nodigen je uit om de smaken uit Sami's thuisland te ervaren. Het eten is de perfecte mix van traditioneel en eigentijds, met recepten die al generaties lang zijn doorgegeven. De gerechten die zijn geïnspireerd door Sami en Tara's samenwerking met producenten en boeren in heel Palestina. Dek je tafel met de meest heerlijke gerechten - van overvloedige salades, soepen en gezonde granen tot luchtige broodjes, eenvoudige gerechten en geparfumeerde zoete lekkernijen. Falastin staat vol verbluffende gerechten die je wilt koken en eten, waar je verliefd op wordt en die je je eigen maakt. In prachtige uitgave met linnen omslag.

Wat vinden anderen?

Er zijn nog geen reviews van dit product.