Extra Vierge

Ruim 100 recepten met olijfolie

Extra Vierge voorzijde
Extra Vierge achterzijde
  • Extra Vierge voorkant
  • Extra Vierge achterkant

In Extra Vierge deelt Sandra Alvarez haar onvoorwaardelijke liefde voor koken met olijfolie. In de verrassende, toegankelijke en gezonde recepten zorgt dit vloeibare goud steeds weer voor een onvergetelijke smaaksensatie. Denk aan gerechten als mindf*ck faux gras (vegan foie gras), zeevruchtenmuffins, bananenceviche en suikervrije burnt cheesecake. In alle recepten wordt olijfolie gebruikt, zelfs in desserts en cocktails. Bovendien zijn er veel vegetarische gerechten en wordt er geen gebruik gemaakt van geraffineerde suikers. Sandra's Spaans-Aziatische roots vinden hun weerslag in meer dan 100 originele gerechten uit de hele wereld, waarbij ook veel aandacht wordt besteed aan bewuster en gezonder eten. Sandra Alvarez (bekend van MasterChef) schreef eerder het succesvolle kookboek met Spaanse recepten, ¡Sabor Sabor!, dat ook in het Engels is vertaald.

Lees verder
Specificaties
ISBN/EAN 9789089898333
Auteur Sandra Alvarez
Uitgever Terra - Lannoo, Uitgeverij
Taal Nederlands
Uitvoering Gebonden in harde band
Pagina's 224
Lengte 252.0 mm
Breedte 196.0 mm
Wereldgerechten met olijfolie in de hoofdrol

Wat vinden anderen?

Er zijn nog geen reviews van dit product.