Etenstijd!

Hapklare culinaire zaken

Etenstijd! voorzijde
Etenstijd! achterzijde
  • Etenstijd! voorkant
  • Etenstijd! achterkant

Yvette van Boven is culinair schrijver, illustrator en tv-presentator. Ze schreef talloze succesvolle kookboeken – zoals Home Made , Home Sweet Home , Home Made Basics en Van Boven in het wild – die zijn vertaald in het Engels, Frans, Spaans en Duits. Tot drie keer toe won ze de Gouden Kookboek-verkiezing. Naast haar boeken is Yvette ook bekend van de tv-programma’s De streken van Van Boven en Koken met Van Boven , haar wekelijkse rubriek in Libelle en Volkskrant Magazine en de culinaire podcast Etenstijd! die ze co-host met Teun van de Keuken. De illustraties en vormgeving van haar boeken ontwerpt Yvette zelf. Haar man Oof Verschuren maakte de prachtige foto’s.

Lees verder
Specificaties
ISBN/EAN 9789038813547
Auteur Teun van de Keuken
Uitgever Singel Uitgeverijen
Taal Nederlands
Uitvoering Paperback / gebrocheerd
Pagina's 208
Lengte
Breedte
Al twee jaar presenteren Yvette van Boven en Teun van de Keuken de succesvolle podcast Etenstijd! : over lievelingskost, koken, ingrediënten, voedselproductie, tafelmanieren, restaurantbezoek en alles wat tussendoor nog verder ter tafel komt. Van aardappel tot zeezout en van aanrechtkastelen tot zuurkool: Teun en Yvette vinden er iets van, weten er iets van of zeggen er iets zinnigs over. Dit boek staat vol wetenswaardigheden en geruststellende woorden voor moeilijke kookhandelingen, grote wijnkaarten of onbekende ingrediënten. Soms met een basisrecept erbij, altijd met een duidelijke uitleg. Zo leer je in hapklare stukjes steeds weer iets nieuws over de meest uiteenlopende culinaire onderwerpen.

Wat vinden anderen?

Er zijn nog geen reviews van dit product.