Eetiquette

Zo eet je oesters, bitterballen en 99 andere klassiekers

Eetiquette voorzijde
Eetiquette achterzijde
  • Eetiquette voorkant
  • Eetiquette achterkant

Mag je asperges met je handen eten? Waarom hoort er geen jam op je croissant? Hoe eet je een bitterbal zonder je mond te branden? Klopt het dat je oesters beter niet op ijs kunt serveren? En waarom mag je nooit het puntje van de camembert afsnijden? Op deze en talloze andere vragen geeft Mara Grimm antwoord in Eetiquette. Daarbij gaat het niet om nétter eten, maar vooral om lékkerder eten. Want zoals de beroemde Franse gastronoom Brillat-Savarin ooit schreef: het dier vreet en de mens eet, maar alleen een levensgenieter wéét te eten. Mara Grimm (1979) is culinair journalist. Ze werkt als restaurantrecensent voor Het Parool en publiceert regelmatig in LINDA. en Vogue. Daarnaast maakt ze kookboeken, waaronder het bekroonde Ontbijt, de bestseller Crisiskoken en verschillende titels voor topkok Sergio Herman. Grimm woont en werkt afwisselend in Amsterdam en Parijs.

Specificaties
ISBN/EAN 9789464372540
Auteur Mara Grimm
Uitgever NBC - Uitgeverij Grimm
Taal Nederlands
Uitvoering Paperback / gebrocheerd
Pagina's
Lengte 200.0 mm
Breedte 142.0 mm

Wat vinden anderen?

Er zijn nog geen reviews van dit product.