Eet als een atleet
de praktische verdieping voor iedere sporter op elk niveau!
Pasta, eieren, eiwitpoeders, supplementen en shakes. Hoe zit het nu echt met sportvoeding en wat kun je het beste eten om het maximale uit je sportprestaties te halen?
Lees verder
Specificaties
ISBN/EAN | 9789082700206 |
Auteur | Sarai Pannekoek |
Uitgever | I'm a Foodie Publishing |
Taal | Nederlands |
Uitvoering | Paperback / gebrocheerd |
Pagina's | 192 |
Lengte | 246.0 mm |
Breedte | 190.0 mm |
Vera Wisse Is sportdiëtist en HBO docent aan de opleiding International Lifestyle Studies (Fontys Hogeschool). De interesse voor de combinatie van voeding, sport en gezondheid is al van jongs af aan ontstaan. De keuze voor de HBO Voeding & Diëtetiek gevolgd door de MSc Sport & Exercise Nutrition was dan ook een logische. Saraï Pannekoek Is afgestudeerd sportdiëtist (2012) en klinisch epidemioloog (2015). Ze werkt als sportdiëtist voor CTO Amsterdam en CTO Eindhoven, waar ze verantwoordelijk is voor de voedingsbegeleiding van de zwemmers, honkballers, softball-, voetbal-, rugby 7s- en basketball dames. Ze heeft een blauwe band in het Braziliaans jiu-jitsu en houdt van surfen. Titia van der Stelt Is sportdiëtist en bewegingswetenschapper. Ze heeft haar eigen diëtistenpraktijk Voedingconditie en is werkzaam voor wielerteam Team Sunweb. Daar is ze verantwoordelijk voor alles rondom voeding: Van renners van sportvoedingsadvies voor- zien, productontwikkeling en toepassing, tot aan de voeding tijdens Grand Tours zoals de Giro, Tour de France en Vuelta verzor- gen. Ze houdt van sporten, in het bijzonder obstacle course running.