Een uitgekookte zaak
Dit boek heeft de ingrediënten van een spannend avontuur vol intriges, moord, brandstichting en verdwijning. Het geeft je een kijkje achter de schermen van toprestaurants en de voedingsindustrie en kan je kijk op eten veranderen.
Lees verder
Specificaties
ISBN/EAN | 9789081496100 |
Auteur | Peter Klosse |
Uitgever | Academie voor Gastronomie |
Taal | Nederlands |
Uitvoering | Paperback / gebrocheerd |
Pagina's | 472 |
Lengte | 215.0 mm |
Breedte | 135.0 mm |
Het leven van Peter Klosse (1956) staat in het teken van smaak en proeven. Hij is eigenaar van Hotel en Restaurant de Echoput bij Apeldoorn en de Academie voor Gastronomie. Hij promoveerde in 2004 op een baanbrekende theorie over smaak, schreef veel boeken over dit onderwerp en is een veelgevraagd spreker. Klosse is lector Gastronomie aan de Hotel Management School in Maastricht. ‘Een uitgekookte zaak’ is Klosse ‘s eerste roman. Het verhaal en de personages zijn geheel verzonnen, maar doorspekt met feiten uit de dagelijkse praktijk, welke Klosse ook graag bij een breder publiek onder de aandacht wil brengen.