Dippen en Smeren

Dippen en Smeren voorzijde
Dippen en Smeren achterzijde
  • Dippen en Smeren voorkant
  • Dippen en Smeren achterkant

Een borrel of barbecue maak je in een handomdraai een beetje bijzonderder met een homemade smeersel of spread. De 35 wereldse dippers in dit boek zijn verrassend eenvoudig om zelf te maken en kunnen vaak van tevoren worden bereid. Van guacamole tot aioli en van klassieke kruidenboter tot Zuid-Amerikaanse peppadewspread. En naast klassiekers ook inspirerende nieuwe combinaties, zoals pompoenmayonaise en munt-sinaasappelpesto. Dip ze!

Specificaties
ISBN/EAN 9789490561154
Auteur Djoni Laarkamp-Makkink
Uitgever Veltman Distributie B.V.
Taal Nederlands
Uitvoering Gebonden in harde band
Pagina's
Lengte 206.0 mm
Breedte 206.0 mm

Wat vinden anderen?

Er zijn nog geen reviews van dit product.