Dinner Served
The art of hosting and plant-based cooking
Voor het fleurige vervolg op The Radiant Table schreef Morgane, oprichtster van het tableware merk Ceremony en bekend van de plantaardige foodblog Humbly By Morgane, een kookboek dat veel meer biedt dan enkel recepten. Dinner Served is niet alleen een vegan kookboek, maar ook een verhaal over de kunst van gasten ontvangen, ook wel ‘the art of hosting’ genoemd. Heb je nood aan inspiratie voor de gerechten en (tafel)decoratie op je volgende etentje? Dan is Dinner Served het boek dat je in huis wil halen. Het tweede boek uit de reeks bestaat uit meer dan 60 plantaardige recepten, die zowel voedzaam, eenvoudig als erg lekker zijn. Plantaardig eten mag volgens Morgane nooit smaakloos of saai zijn, daarom creëerde ze opnieuw gerechten die gezond zijn, maar niet altijd zo aanvoelen. Perfect voor kieskeurige eters en foodies. Voor ‘the art of hosting’ deelt Morgane haar beste tips voor een mooie tafel en een vlekkeloos etentje bij jou thuis. Ze ging hiervoor ook langs bij zes creatieve vrienden die hun tafel dekten in hun eigen unieke stijl. Van erg fleurig en kleurrijk, tot minimalistisch.
ISBN/EAN | 9789463938730 |
Auteur | Morgane Van Marcke |
Uitgever | BORGERHOFF & LAMBERIGTS |
Taal | Nederlands |
Uitvoering | Gebonden in harde band |
Pagina's | 128 |
Lengte | 247.0 mm |
Breedte | 177.0 mm |