De voedselfuik

Waarom eten we zo ongezond...en kunnen we daar niet mee stoppen?

De voedselfuik voorzijde
De voedselfuik achterzijde
  • De voedselfuik voorkant
  • De voedselfuik achterkant

The Sunday Times science book of the year. Van Tulleken geeft een kritische inkijk in de voedingsindustrie en is aangepast voor de Nederlandse markt.

Lees verder
Specificaties
ISBN/EAN 9789026359620
Auteur Chris van Tulleken
Uitgever Ambo/Anthos B.V.
Taal Nederlands
Uitvoering Paperback / gebrocheerd
Pagina's 392
Lengte 215.0 mm
Breedte 136.0 mm
Chris van Tulleken is universitair hoofddocent aan University College London en praktiserend arts infectieziektebestrijding. Hij focust zich als wetenschapper momenteel op onderzoeksintegriteit en belangenverstrengeling, met name op het gebied van (baby)voeding. Voor de BBC maakte hij talloze programma’s over gezondheid. Al tien jaar presenteert hij samen met zijn tweelingbroer Xand het met twee Bafta’s bekroonde Operation Ouch!. De voedselfuik is zijn debuut.

Wat vinden anderen?

Er zijn nog geen reviews van dit product.