De voedselfuik
Waarom eten we zo ongezond...en kunnen we daar niet mee stoppen?
The Sunday Times science book of the year. Van Tulleken geeft een kritische inkijk in de voedingsindustrie en is aangepast voor de Nederlandse markt.
Lees verder
Specificaties
ISBN/EAN | 9789026359620 |
Auteur | Chris van Tulleken |
Uitgever | Ambo/Anthos B.V. |
Taal | Nederlands |
Uitvoering | Paperback / gebrocheerd |
Pagina's | 392 |
Lengte | 215.0 mm |
Breedte | 136.0 mm |
Chris van Tulleken is universitair hoofddocent aan University College London en praktiserend arts infectieziektebestrijding. Hij focust zich als wetenschapper momenteel op onderzoeksintegriteit en belangenverstrengeling, met name op het gebied van (baby)voeding. Voor de BBC maakte hij talloze programma’s over gezondheid. Al tien jaar presenteert hij samen met zijn tweelingbroer Xand het met twee Bafta’s bekroonde Operation Ouch!. De voedselfuik is zijn debuut.