De supermarktsurvivalgids
Hoe overleef je de tocht langs de schappen
Teun van de Keuken (1971) is journalist en columnist voor de Volkskrant . Hij schuift geregeld aan bij Jinek en is programmamaker van onder meer De vuilnisman , De Monitor en Keuringsdienst van Waarde . Ook maakt hij samen met Gijs Groenteman de zeer populaire podcast Teun en Gijs vertellen alles . Eerder publiceerde hij Puur en eerlijk , de roman Goed volk en bij Meulenhoff Boekerij verscheen in 2018 de bestseller De supermarktsurvivalgids .
Lees verder
Specificaties
ISBN/EAN | 9789029092470 |
Auteur | Teun van de Keuken |
Uitgever | Meulenhoff Boekerij B.V. |
Taal | Nederlands |
Uitvoering | Paperback / gebrocheerd |
Pagina's | 288 |
Lengte | 216.0 mm |
Breedte | 161.0 mm |
Journalist, columnist en programmamaker Teun van de Keuken helpt je de beste keuzes maken in de supermarkt Teun van de Keuken is de best denkbare reisleider voor de supermarkt: de afgelopen jaren heeft hij enorm veel kennis opgedaan over de voedselindustrie en van die ‘insider tips’ kun jij nu profiteren. Teun voert je langs de belangrijkste bezienswaardigheden op de afdelingen van de grootgrutter en vertelt je waar je de grootste gevaren kunt verwachten. Hij leert je ook van de gebaande paden af te wijken en door de marketingtaal op de verpakkingen heen te prikken zodat je nooit meer met onzinproductenthuiskomt: geen ambachtelijke fabrieksproducten volgens grootmoeders recept of ‘handgekookte’ chips uit een industriële ketel. En deze gids staat boordevol praktische tips: hoe bereid je je voor (maak een lijstje!), wat moet je kopen en wat juist niet? Hoe lees je een etiket? En je krijgt ook achtergrondinformatie: waarom zijn eetrijpe avocado’s nooit eetrijp? Wat is bijvoorbeeld plakvlees en zijn pitloze druiven echt pitloos? Dankzij de eerste survivalgids voor de supermarkt kun je eindelijk goed geïnformeerd boodschappen doen en de juiste keuzes maken. ‘Teun schrijft heel vlot en grappig maar bovenal gewoon prettig kritisch en interessant leesvoer dat ik zonder bestek zo naar binnen werk.’ Yvette van Boven