De mijne is de beste

hét stoofvleesboek

De mijne is de beste voorzijde
De mijne is de beste achterzijde
  • De mijne is de beste voorkant
  • De mijne is de beste achterkant

To stew or not to stew, that’s the question. In elk frietkot vind je stoofvlees en bij elk familiefeest staat het – hopelijk vaker dan soms – op het menu. Van de Gentse stoverij van Louis Paul Boon tot de Nationale stoofvlees-frietdag van Jeroen Meus, dat stoofvlees een Belgische klassieker is mogen we gerust zeggen. Op het eerste gezicht lijkt stoofvlees een simpel gerecht, maar over de ingrediënten en de bereiding worden van oudsher heel wat boompjes opgezet. Met rundvlees en mosterd… maar zonder bier? Met rundvlees, mosterd, bruin bier… en varkensniertjes? Het eindresultaat verraadt de hand van de meester. Heden ten dage heeft iedereen zijn eigen dirty little secret, zijn geheime recept. In ‘De mijne is de beste – Hét stoofvleesboek’ verzamelden Filip, Carl en Luc twintig recepten voor stoofvlees. Van oerklassiek en oer-Vlaams tot postmodernistisch en exotisch.

Specificaties
ISBN/EAN 9789022333044
Auteur Filip Jans
Uitgever Standaard Uitgeverij - Algemeen
Taal Nederlands
Uitvoering Gebonden in harde band
Pagina's 192
Lengte 239.0 mm
Breedte 170.0 mm

Wat vinden anderen?

Er zijn nog geen reviews van dit product.