De kunst van het koken
hoogtepunten uit de klassiek Franse keuken - alle technieken en bereidingswijzen
Julia Child's Mastering The art of French cooking heeft generaties de kunst van het Franse koken geleerd. Voor liefhebbers van boter, Franse sauzen en de film Julie & Julia.
Lees verder
Specificaties
ISBN/EAN | 9789021558677 |
Auteur | Julia Child |
Uitgever | VBK Media |
Taal | Nederlands |
Uitvoering | Gebonden in harde band |
Pagina's | 960 |
Lengte | 268.0 mm |
Breedte | 204.0 mm |
De kunst van het koken is het meesterwerk van Julia Child over de klassieke Franse keuken. In geen ander kookboek wordt de receptuur zo duidelijk beschreven en is zo'n rijkdom aan ervaring en productinformatie verwerkt In dit bekendste kookboek van Julia Child is er ook veel aandacht voor de basistechnieken. Dit maakt De kunst voor het koken, zelfs een halve eeuw na het verschijnen van de eerste editie, nog steeds een van de meest geliefde en gebruikte kookboeken over de klassieke Franse keuken. 'De kunst van het koken is de steen der wijzen waarmee elke kok zijn eenvoudige ingrediënten kan veranderen in goud. - Sunday Times'