De keuken van Catalonië

Recepten uit Barcelona en omstreken

De keuken van Catalonië voorzijde
De keuken van Catalonië achterzijde
  • De keuken van Catalonië voorkant
  • De keuken van Catalonië achterkant

In dit prachtige kook- en genietboek doet José Pizarro verslag van zijn culinaire reizen door Catalonië en laat hij ons kennismaken met gerechten die de traditionele en de moderne Catalaanse keuken combineren. Zijn culinaire avonturen beginnen steevast op de markt, waar hij zijn hart ophaalt aan het verse vlees, de verse vis en de verse groenten in de kraampjes. Met al die verse ingrediënten tovert hij typisch Catalaanse gerechten op tafel, zoals de klassieke patatas bravas, een heerlijk stoofpotje van kip en langoustines.of rijst met konijn. Van een snelle tortilla met wilde paddenstoelen en winterse, langzaam gegaarde lamsschouder met asperges en zeekraal tot verfijnde hazelnoot-pruimgebakjes ... Josés interpretatie van de Catalaanse smaken zal je ongetwijfeld inspireren om zelf aan de slag te gaan in de keuken! Het boek is ingedeeld op vlees – vis – groenten – desserts en bevat naast suggesties voor typisch Catalaanse menu’s ook tips voor authentieke eetadresjes in Catalonië. Jamie Oliver over Catalonia van José Pizarro: ‘Een waarlijk prachtig boek, geschreven door mijn favoriete Spanjaard. Dit boek bulkt van de zonnige inspiratie en volmaakte heerlijkheid.’ – Jamie Oliver

Specificaties
ISBN/EAN 9789461318367
Auteur José Pizarro
Uitgever Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
Taal Nederlands
Uitvoering Gebonden in harde band
Pagina's 256
Lengte 256.0 mm
Breedte 198.0 mm

Wat vinden anderen?

Er zijn nog geen reviews van dit product.