De complete Antilliaanse keuken
300 recepten uit Aruba, Bonaire en Curaçao
300 Heerlijke recepten uit Aruba, Bonaire en Curaçao: dat is "de complete Antilliaanse keuken". Jurino neemt u mee op reis en laat u genieten van de lekkerste Antilliaanse hapjes, gerechten en gebak!
Lees verder
Specificaties
ISBN/EAN | 9789082438246 |
Auteur | Jurino Ignacio |
Uitgever | ABC Distributie |
Taal | Nederlands |
Uitvoering | Gebonden in harde band |
Pagina's | 288 |
Lengte | 261.0 mm |
Breedte | 210.0 mm |
Jurino Ignacio is geboren op Curaçao en inmiddels al 20 jaar woonachtig in Nederland. Hij startte in 2012 met het documenteren van de Antilliaanse keuken. Na zeven jaar speurwerk en drie succesvolle kookboeken heeft hij nu de complete keuken gebundeld in één boek. Jurino kwam op 18-jarige leeftijd naar Nederland om te studeren. Na zijn huwelijk en de geboorte van zijn drie kinderen besloot hij in Nederland te blijven. Om de gerechten uit zijn vaderland vast te leggen voor het nageslacht begon hij de website antilliaans-eten.nl. Dat was al snel zo'n succes, dat een kookboek niet achterwege kon blijven. Dit boek is de kroon op het werk, de voltooiing van een immens project waaraan hij, samen met zijn vrouw, de afgelopen zeven jaar aan heeft gewerkt. Uit alle hoekjes en gaatjes heeft Jurino de authentieke recepten van de (voormalige) Nederlandse Antillen weten te vinden. Deze zijn nu gebundeld in het boek "de complete Antilliaanse keuken".