De bomvolle oven van Van Boven
Ruim 200 oermakkelijke ovenrecepten
Yvette van Boven is culinair schrijver, kok, illustrator en tv-presentator. Ze schreef talloze succesvolle kookboeken – zoals Home Made , Home Sweet Home en Home Made Basics – die zijn vertaald in het Engels, Frans, Spaans en Duits. Haar boek Home Made Basics werd in 2020 bekroond met Het Gouden Kookboek. Naast haar boeken is Yvette ook bekend van tv-programma’s De Streken van Van Boven en Koken met Van Boven , haar wekelijkse rubriek in Libelle en Volkskrant Magazine en haar smakelijke bijdrage aan delicious. De illustraties en vormgeving van haar boeken ontwerpt Yvette zelf. Ze woont afwisselend met haar man, fotograaf Oof Verschuren, en hun hond Hughie in Amsterdam en West Cork, Ierland.
Lees verder
Specificaties
ISBN/EAN | 9789038813028 |
Auteur | Yvette van Boven |
Uitgever | Singel Uitgeverijen |
Taal | Nederlands |
Uitvoering | E-Book |
Pagina's | 432 |
Sinds een aantal jaar bedenkt Yvette voor Volkskrant Magazine wekelijks een ovenrecept. De meest ovenheerlijke recepten verschenen in haar kookboeken Uit de oven van Van Boven , Nog meer uit Van Bovens oven en De grote oven van Van Boven . De bijna 200 recepten zijn nu gebundeld in De bomvolle oven van Van Boven . Steeds met duidelijke, foolproof receptuur zoals we van Yvette gewend zijn én voorzien van een mooie tekening en foto. Alles gaat de oven in: groente, vlees, vis en uiteraard wordt er ook zoet gebakken. Kortom: dit is weer een heerlijk boek met heel veel oveninspiratie. ‘Je kunt moeilijk om Yvette heen, die je toch wel de diva van home cooking mag noemen.’ – NRC Handelsblad