De bijbel van de Koreaanse keuken
Van bulgogi tot bo-ssam en bibimbap en van kimchi tot jjigae en gimbap
Van bulgogi tot bo-ssam en bibimbap en van allerlei soorten kimchi tot kimbap
Lees verder
Specificaties
ISBN/EAN | 9789048864751 |
Auteur | Sang-Ah Yoo |
Uitgever | Overamstel Uitgevers |
Taal | Nederlands |
Uitvoering | Gebonden in harde band |
Pagina's | 496 |
Lengte | 217.0 mm |
Breedte | 163.0 mm |
Myung-Ki Min en haar man Jung-Ha Yoo behoren tot de eerste generatie Koreanen die rond 1970 naar Nederland kwam. Samen runnen zij in Den Haag het Koreaanse eethuis Seoul Garden. Hun dochter Sang-Ah Yoo is journalist en werkte onder meer vanuit Seoul als Zuid-Korea-correspondent voor Trouw, het Financieele Dagblad en BNR Nieuwsradio. Onder toeziend oog van haar moeder tekende Sang-Ah voor dit boek alle recepten en bijzondere verhalen van haar ouders op. De bijbel van de Koreaanse keuken is hun eerste kookboek.