De bijbel van de Japanse keuken

De bijbel van de Japanse keuken voorzijde
De bijbel van de Japanse keuken achterzijde
  • De bijbel van de Japanse keuken voorkant
  • De bijbel van de Japanse keuken achterkant

De Japanse keuken staat bekend om het gebruik van bijzondere en verse ingrediënten.

Lees verder
Specificaties
ISBN/EAN 9789048848287
Auteur Tosao van Coevorden
Uitgever Overamstel Uitgevers
Taal Nederlands
Uitvoering Gebonden in harde band
Pagina's 432
Lengte 216.0 mm
Breedte 203.0 mm
Tosoa van Coevorden, chef-kok en eigenaar van De Japanner in Amsterdam, leerde de Japanse keuken van zijn moeder en werkte jarenlang in Japanse restaurant in en rond Amsterdam. Na een baan als restaurantmanager bij het befaande Taiko in het Conservatorium Hotel, begon hij De Japanner: zijn eigen zaak, met inmiddels twee vestigingen in de hoofdstad.

Wat vinden anderen?

Er zijn nog geen reviews van dit product.