De bijbel van de Japanse keuken

De bijbel van de Japanse keuken voorzijde
De bijbel van de Japanse keuken achterzijde
  • De bijbel van de Japanse keuken voorkant
  • De bijbel van de Japanse keuken achterkant

Tosoa van Coevorden, chef-kok en eigenaar van De Japanner in Amsterdam, leerde de Japanse keuken van zijn moeder en werkte jarenlang in Japanse restaurant in en rond Amsterdam. Na een baan als restaurantmanager bij het befaande Taiko in het Conservatorium Hotel, begon hij De Japanner: zijn eigen zaak, met inmiddels twee vestigingen in de hoofdstad.

Lees verder
Specificaties
ISBN/EAN 9789048848287
Auteur Tosao van Coevorden
Uitgever Overamstel Uitgevers
Taal Nederlands
Uitvoering Gebonden in harde band
Pagina's 432
Lengte 216.0 mm
Breedte 203.0 mm
De Japanse keuken staat bekend om het gebruik van bijzondere en verse ingrediënten. In de meeste toko's vind je tegenwoordig een Japanse afdeling en ook de beter gesorteerde supermarkt heeft het een en ander staan. De Japanse keuken is over het algemeen licht en gezond en Japans koken is minder moeilijk dan vaak wordt gedacht; de ruim 126 miljoen Japanners koken wanneer ze uit hun werk komen eveneens de gerechten die in dit boek staan.

Wat vinden anderen?

Er zijn nog geen reviews van dit product.