Bruingebakken in Berlijn
By Flouxus Food 60 underground bakrecepten
Louie Van Nieuwborgh, getogen in Vlaanderen en verkast naar Berlijn, heeft zijn vaste stekje in Kreuzberg. Hij heeft al sinds jaren een voorliefde voor bakken. In Berlijn richtte hij Flouxus Food op, een collectief dat food en intermedia op unieke wijze combineert.
Lees verder
Specificaties
ISBN/EAN | 9789493387102 |
Auteur | Louie Van Nieuwenborgh |
Uitgever | BORGERHOFF & LAMBERIGTS |
Taal | Nederlands |
Uitvoering | Paperback / gebrocheerd |
Pagina's | 168 |
Lengte | |
Breedte |
'Bruingebakken in Berlijn' is het resultaat van Louie Van Nieuwenborgh's zesjarige duik in de Berlijnse underground cultuur. In 2018 verhuisde Louie naar de Duitse hoofdstad, waar hij zijn liefde voor bakken in een geheel nieuwe, experimentele context plaatste. Dit receptenboek biedt een intieme kijk in het leven van de internationale smeltkroes in Berlijn, waar mensen van over de hele wereld op zoek zijn naar pit & passie. Van tofu cake tot rode wijn granola: achter elk van de 60 recepten schuilt een iconisch Berlijns verhaal - van wilde clubmomenten en intieme afterparties, tot zonnige zomerdagen aan het meer. 'Bruingebakken in Berlijn' is een gedurfde culinaire reis door Berlijn, die de grenzen van traditionele bakkunsten verlegt en de essentie van de stad op creatieve wijze vastlegt.