Brood bakken voor dummies

Brood bakken voor dummies voorzijde
Brood bakken voor dummies achterzijde
  • Brood bakken voor dummies voorkant
  • Brood bakken voor dummies achterkant

Brood is eigenlijk niet meer dan bloem, water, rijsmiddel en wat zout. Met deze basisingrediënten (en een paar extra) kun je onbeperkt variëren om dagelijks een lekker, gezond en mooi brood op tafel te zetten. In 'Brood bakken voor Dummies' vind je meer dan honderd recepten, variërend van een basis wit of volkorenbrood tot luxe en internationale broodsoorten. Joke Reijnders schreef meer dan dertig boeken, waaronder 'Koken voor Dummies'. Na het volgen van een workshop bij Nele en Stefaan werd haar belangstelling voor brood bakken gewekt. Nele De Doncker en Stefaan Dumon volgden een opleiding voor bakker in België. Inmiddels wonen ze in Normandië, waar ze hun brood bakken in een 17e-eeuwse leemoven en verkopen op regionale markten.

Specificaties
ISBN/EAN 9789045353791
Auteur Joke Reijnders
Uitgever BBNC Uitgevers
Taal Nederlands
Uitvoering Paperback / gebrocheerd
Pagina's
Lengte 241.0 mm
Breedte 170.0 mm

Wat vinden anderen?

Er zijn nog geen reviews van dit product.