Bij Meera aan tafel
120 inspirerende vega(n) recepten voor het avondeten
Meera Sodha woont, schrijft en kookt in Londen en maakt wekelijks voor The Guardian de column ‘The New Vegan’. Haar eerste kookboek Made in India , waarin ze de recepten van haar moeder en haar voorouders verzamelde, werd meteen een succes. Daarna volgden Puur India waarin zij recht doet aan de eeuwenoude vegetarische traditie van Gujarat, waar haar familie vandaan komt, en Azië , een fantastische verzameling vega(n) recepten uit heel Azië. Voor Bij Meera aan tafel verzamelde ze de gerechten die ze graag maakt voor haar man en dochters, uit allerlei verschillende keukens.
Lees verder
Specificaties
ISBN/EAN | 9789464043464 |
Auteur | Meera Sodha |
Uitgever | Park Uitgevers |
Taal | Nederlands |
Uitvoering | Gebonden in harde band |
Pagina's | 320 |
Lengte | 250.0 mm |
Breedte | 196.0 mm |
120 keer antwoord op de vraag: 'Wat eten we vandaag?' in Meera Sodha's persoonlijkste boek tot dusver In de meeste huishoudens is het een dagelijks terugkerende vraag:‘Wat eten we vandaag?’. Bestsellerauteur Meera Sodha geeft ons het antwoord. In haar nieuwste boek verzamelde ze 120 gezonde en smakelijke vegan en vega recepten voor het avondeten. Daarbij put ze uit een breed scala aan Europese, Aziatische en Midden-Oosterse keukens; van Italie, Turkije en Libanon tot India en Vietnam. Het zijn Meera’s persoonlijke favorieten die ze herontdekte tijdens een moeilijke periode, van klassieke eenpansmaaltijden en verrukkelijke ovenschotels tot supersnelle pasta’s. De maaltijden worden gecompleteerd met steengoede bijgerechten en afgesloten met waanzinnig lekkere desserts. Butter paneer curry uit de oven, spaghetti met kimchi en tomaat, kokos-kardemomtaart en bubble tea-ijs: met Meera aan tafel wordt elk diner een feest. ‘Elke avond een lekkere maaltijd op tafel kunnen zetten: dát is mijn superpower. Mijn wens is dat het ook jouw superpower wordt.’ - Meera Sodha Lof voor Bij Meera aan tafel : ‘Geweldig.’ - Nigella Lawson ‘Verleidelijk, uitnodigend en overheerlijk. Veganistische en vegetarische gerechten die niet te weerstaan zijn (en waarom zou je?).’ - Yotam Ottolenghi ‘Meera kan toveren met een pak noedels, wat pindakaas en een stuk tofu...’ - Diana Henry ‘Ze heeft een schijnbaar magisch vermogen om je precies dat te vertellen wat je nodig hebt om een gerecht te laten zingen.’ - Bee Wilson