Bier aan tafel
voor vier seizoenen bier & koken
Arvid C. Bergström is gecertificeerd internationaal biersommelier. Hij schrijft over bier en eten. Hij kookt, proeft en geeft les en masterclasses. Hij laat je bier beleven.
Lees verder
Specificaties
ISBN/EAN | 9789082384468 |
Auteur | Arvid C. Bergström |
Uitgever | Koken met Krullen |
Taal | Nederlands |
Uitvoering | Gebonden in harde band |
Pagina's | 192 |
Lengte | 247.0 mm |
Breedte | 176.0 mm |
Voorwoord Kom je eten? Waar gaat het boek over? Bierbrouwen en de ingrediënten Wat is foodpairing ? Hoe doe je foodpairing ? FOODPAIRING RECEPT Bierstroop Intro lente V15 L Weizener uit de Jaren ‘80 V16 L Boter bij de Vis V12 Z Zomerse boekweitsalade V14 H Dubbele tong S1 L Kop er een soep van H04 L Noord Italiaans lam worden H07 L Wat doe jij morgen? H03 L Ghele kip N01 L Brûl Krem! N14 L OMDRAAIEN! N07 L OPHANGEN! Intro zomer V05 Z Stout krakers of een groene kogel? V11 Z Duvel in een deken V09 Z Rauwe dippers V08 Z Hoe heet je avocado? S3 Z Romatensoep S6 Z Kop of munt? H02 Z Vrijdag! H06 Z Stamp ze! H08 Z Eend voor eend plukken N12 Z CHOOOCOOOLADE N04 Z Zomers Kaas Plateau N09 Z Mag mijn pudding in jouw broodje? Intro Herfst V01 H Lekker ingewikkeld V10 Z Blik in de keuken V13 H Bijzonder ‘peper en zout’ stijl V07 H De kikkertroon V19 H Wat kip je me nou? S5 H Lof der lauwheid S8 H De kastanje valt niet ver… H01 H Deconstructie H12 H Zuur met peren H09 H Karbo na de maaltijd N11 H Bierfloat N02 H Appel op zijn kop N03 H Pure smaaksensatie N08 H Tropische verrassing Intro winter V06 W Handvol kaasvingers V18 W Eiorval V03 W Sla de geit V04 W Heet uit de oven V17 W Wil je een plakje worst? S2 W Je bent de bol aan het poffen! S4 W Lange ossenstaartsoep S7 W Merci Melk H10 W Ze smelten de kazen H11 W Tok-banaan of Tok-cacao? H05 W Wil je er kaas of paprika tussen? N10 W Kerst met peren N13 W Waar laat je me meezitten? N06 W Sinaasappelbiersaus N05 W Hartige cake met kaas Nawoord Dankwoord Register Bronnen Colofon