Atelier Confiserie

bonbons, nougat, toffees, drop, fondant, lolly's, marsepein, fudge en chocoladerepen...

Atelier Confiserie voorzijde
Atelier Confiserie achterzijde
  • Atelier Confiserie voorkant
  • Atelier Confiserie achterkant

Wat is er leuker en lekkerder dan zelf snoep maken? Atelier Confiserie is het perfecte handboek om zelf aan de slag te gaan. Maak je eigen drop, fondant, toffees, nougat, karamels, marsepein, lolly's en chocoladerepen... Hoe maak je een klassieke fondant en wat is het basisrecept voor marsepeinbereidingen? Leer tableren en het verschil tussen een 'harde' en 'zachte kraak'. Waarom heb je voor het maken van meringues fijne kristalsuiker nodig en voor suikersiroop juist gewone kristalsuiker? 'Atelier Confiserie' geeft hierop antwoord: met stap voor stap uitleg van de technieken over de bereiding van gekookte en getrokken suiker en van tempereren, tableren en mouleren van chocolade.

Specificaties
ISBN/EAN 9789461431141
Auteur Yasmin Othman
Uitgever Good Cook B.V.
Taal Nederlands
Uitvoering Paperback / gebrocheerd
Pagina's 252
Lengte 240.0 mm
Breedte 191.0 mm

Wat vinden anderen?

Er zijn nog geen reviews van dit product.