Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie. Deel 3 van 4
maakt voedingsproducten klantgereed
StruX biedt leer-/werkboeken voor het kwalificatiedossier entree, voor zowel het basisdeel als voor 7 van de 9 profieldelen. De StruX leer-/werkboeken zijn zowel inzetbaar op school als in een stage/BPV en zijn beschikbaar op papier en in digitale vorm. Voor het profieldeel zijn de leer-werkboeken ingedeeld naar werkproces. Ieder leer-/werkboek bevat een theoriedeel en een praktijkdeel. Het theoriedeel bestaat uit theorie en opdrachten die uit te voeren zijn in een theorielokaal of in de school. In het praktijkdeel vindt u opdrachten die uitgevoerd kunnen worden tijdens de stage/BPV (of in het praktijklokaal).
Specificaties
ISBN/EAN | 9789037222135 |
Auteur | Hanneke Molenaar |
Uitgever | Boom Beroepsonderwijs |
Taal | Nederlands |
Uitvoering | Gebonden in harde band |
Pagina's | |
Lengte | 298.0 mm |
Breedte | 211.0 mm |