Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie. Deel 3 van 4

maakt voedingsproducten klantgereed

Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie. Deel 3 van 4 voorzijde
Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie. Deel 3 van 4 achterzijde
  • Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie. Deel 3 van 4 voorkant
  • Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie. Deel 3 van 4 achterkant

StruX biedt leer-/werkboeken voor het kwalificatiedossier entree, voor zowel het basisdeel als voor 7 van de 9 profieldelen. De StruX leer-/werkboeken zijn zowel inzetbaar op school als in een stage/BPV en zijn beschikbaar op papier en in digitale vorm. Voor het profieldeel zijn de leer-werkboeken ingedeeld naar werkproces. Ieder leer-/werkboek bevat een theoriedeel en een praktijkdeel. Het theoriedeel bestaat uit theorie en opdrachten die uit te voeren zijn in een theorielokaal of in de school. In het praktijkdeel vindt u opdrachten die uitgevoerd kunnen worden tijdens de stage/BPV (of in het praktijklokaal).

Specificaties
ISBN/EAN 9789037222135
Auteur Hanneke Molenaar
Uitgever Boom Beroepsonderwijs
Taal Nederlands
Uitvoering Gebonden in harde band
Pagina's
Lengte 298.0 mm
Breedte 211.0 mm

Wat vinden anderen?

Er zijn nog geen reviews van dit product.