Amazing Asia
van noedels tot desserts
Emma de Thouars is culinair schrijver en receptontwikkelaar. Na haar studie reisde ze een jaar door Azië om zo veel mogelijk rijst te eten en alle culinaire inspiratie die ze daar opdeed vind je nu op Instagram (@emmadethouars). Daar plaatst ze dagelijks receptvideo’s: van simpel roerei met tomaat tot zelfgemaakte tofu. In 2020 verscheen haar eerste kookboek Amazing Asia , dat in 2021 werd opgevolgd door Emma’s Amazing Asia Vega .
Lees verder
Specificaties
ISBN/EAN | 9789038808666 |
Auteur | Emma de Thouars |
Uitgever | Singel Uitgeverijen |
Taal | Nederlands |
Uitvoering | Gebonden in harde band |
Pagina's | 304 |
Lengte | 265.0 mm |
Breedte | 201.0 mm |
Van Taiwanese kippenrijst tot loeihete noedels uit de Chinese stad Chongqing. Van Szechuanese dumplings met varkensgehakt tot limoenbladijs met kokos-shortbread. Emma de Thouars geeft in Amazing Asia haar verrassende en toegankelijke gerechten voor hét ultieme Aziatische comfort food; van authentiek tot vernieuwend. ‘Emma verrast door op een nieuwe manier naar de Aziatische keuken te kijken. Haar recepten zijn sprankelend, vol leven en ultiem comfortabel. Iedereen zou verplicht zijn haar keuken te koken, het is bizar verslavend.’ – Yvette van Boven ‘Emma dompelt je onder in de structuren, texturen en smaken van de Aziatische keuken. Duik in haar zijdezachte tofu, wentel je in haar geurige rijst, glanzend van het kippenvet. Het is duidelijk: Emma is verliefd op de Aziatische keuken en met dit boek word jij het ook.’ – Vanja van der Leeden ‘Iedereen wil altijd bij Emma komen eten, ze zorgt ervoor dat je ook metéén zelf dumplings wilt maken.’ – Jet van Nieuwkerk ‘Aziatisch lijkt altijd onmogelijk om thuis na te maken. Emma doet de deuren open van deze ongrijpbare wereld en maakt het haalbaar en inzichtelijk. Haar liefde voor aubergine is aanstekelijk.’ – Miljuschka Witzenhausen