Aarde, zout en vuur

Koken met groenten in het ritme van de seizoenen

Aarde, zout en vuur voorzijde
Aarde, zout en vuur achterzijde
  • Aarde, zout en vuur voorkant
  • Aarde, zout en vuur achterkant

Het bloggende fotografenduo Susann Probst en Yanni Schon scoorde hoge ogen met ‘Krautkopf‘ waarin ze lieten zien dat vegetarisch koken niet alleen superlekker kan zijn, maar ook heel mooi! In deze prachtige opvolger gaan ze terug naar de basis. Recepten gebaseerd op eenvoud. Dat is ook waar de titel over gaat: aarde is de bron van alle groenten, zout is de meeste elementaire specerij en vuur de beste basic manier van koken.

Specificaties
ISBN/EAN 9789463141314
Auteur Susann Probst
Uitgever Snor, Uitgeverij
Taal Nederlands
Uitvoering Gebonden in harde band
Pagina's 240
Lengte 273.0 mm
Breedte 212.0 mm

Wat vinden anderen?

Er zijn nog geen reviews van dit product.