Aan tafel met Sint-Arnoldus

Verzamelde gerechten uit De Zytholoog

Aan tafel met Sint-Arnoldus voorzijde
Aan tafel met Sint-Arnoldus achterzijde
  • Aan tafel met Sint-Arnoldus voorkant
  • Aan tafel met Sint-Arnoldus achterkant

Han Hidalgo kan gerust beschouwd worden als een van de pioniers van het gebruik van bier in de keuken. Al decennia is hij bezig met het combineren van eten en bier. Talloze biergerechten heeft hij in de loop van de jaren gepubliceerd in boeken (o.a. Biertapas en Jazzcookin’) en op internet (www.biercuisine.nl). Ook voor het bierconsumententijdschrift De Zytholoog heeft hij heel wat recepten met bier gecreëerd, veelal in samenwerking met Marie-Therese Bruggeman. In dit boek treft u een verzameling van deze recepten aan. Het gaat daarbij in de meeste gevallen niet om volledige maaltijden, maar juist om ‘kleinere’ hapjes; lekker als aperitief of gewoon voor ‘tussendoor’. Het boek begint met een uitgebreide inleiding met daarin o.a. tips voor het combineren van gerechten met bier, bieren bij gerechten en bereidingswijze en bierkeuze. Daarbij wordt uitvoerig ingegaan op de bestaande biersoorten en biertypen. Ook enkele buitenlandse bierstijlen komen aan bod. Marie-Therese en Han nemen u mee op een culinaire ontdekkingstocht. Laat u inspireren en durf zelf te experimenteren.

Specificaties
ISBN/EAN 9789077135556
Auteur Han Hidalgo
Uitgever Mens & Cultuur Uitgevers N.V.
Taal Nederlands
Uitvoering Gebonden in harde band
Pagina's 136
Lengte 280.0 mm
Breedte 216.0 mm

Wat vinden anderen?

Er zijn nog geen reviews van dit product.