500 vegetarische barbecuerecepten
Heerlijke recepten zonder vlees of vis
Organiseer een gedenkwaardige barbecue met de ruime keuze aan vegetarische recepten in dit boek. Vervang kant-en-klare vegaburgers en saaie salades uit de winkel door pittige maisburgers en champignon-halloumikebabs en serveer er een watermeloen-fetasalade en gegrilde artisjokken bij. Sluit deze heerlijke maaltijd af met chocoladebananen en s’mores. - Verleid de smaakpapillen met creatieve en eigentijdse recepten, zoals pittige bloemkoolsteaks, linzen-wortelhotdogs en platbrood met vijgen & ricotta. - Serveer een selectie van traditionele en moderne salades en bijgerechten, zoals gegrilde koolsteaks, gemengde-groentepakketjes, een Russische salade met ei, rodekoolsla en een couscoussalade met geroosterde groenten. - Maak uw eigen sauzen, relishes en rubs – van een pittige mosterd-barbecuesaus en een frisse komkommerrelish tot een heerlijk wortelhummus en een tijm-chilirub. Gril uw eigen platbrood met rozemarijn en maak Toscaans knoflookbrood klaar. - Er zijn gerechten bij voor elke smaak en gelegenheid, of u nu trek heeft in een smaakvolle tofoeburger of een zachte aubergine parmigiana-sandwich, een lichte venkel-tomatensalade met gegrilde citroenen of een verleidelijke gegrilde caesarsalade van de barbecue.
ISBN/EAN | 9789048320011 |
Auteur | Valentina Harris |
Uitgever | Veltman Uitgevers B.V. |
Taal | Nederlands |
Uitvoering | Gebonden in harde band |
Pagina's | 288 |
Lengte | 158.0 mm |
Breedte | 156.0 mm |