101 vragen over voeding

Een mond vol

101 vragen over voeding voorzijde
101 vragen over voeding achterzijde
  • 101 vragen over voeding voorkant
  • 101 vragen over voeding achterkant

De auteurs bundelden de 101 vragen die ze het meest te horen kregen over de kwaliteit van onze voeding. De antwoorden zijn wetenschappelijk, maar toegankelijk voor iedereen.

Lees verder
Specificaties
ISBN/EAN 9789089248206
Auteur Andre Huyghebaert
Uitgever VBK - Houtekiet
Taal Nederlands
Uitvoering Paperback / gebrocheerd
Pagina's 312
Lengte 234.0 mm
Breedte 155.0 mm
Andre Huyghebaert heeft meer dan 40 jaar ervaring op het vlak van voedingskwaliteit. Naast het onderwijs in de levensmiddelenchemie en -technologie aan studenten bio-ingenieur van de Faculteit Bioingenieurswetenschappen van de UGent deed hij onderzoek over de positieve eigenschappen van voeding of aanwezigheid van voedende stoffen naast de negatieve eigenschappen of de ongewenste bestanddelen. Bruno De Meulenaer doceert levensmiddelenchemie en chemische voedselveiligheid aan de UGent en is verbonden aan de Vakgroep Levensmiddelentechnologie, Voedselveiligheid en Gezondheid van de Faculteit Bio-ingenieurswetenschappen. Zijn onderzoek situeert zich vooral in het domein van lipiden- en eiwitchemie, de vorming van procescontaminanten in levensmiddelen en de invloed van verpakken op de chemische kwaliteit en veiligheid van levensmiddelen. Hij voerde ook meer dan 20 jaar onderzoek rond de mycotoxineproblematiek.

Wat vinden anderen?

Er zijn nog geen reviews van dit product.