100 heerlijke hapjes
Hartige & zoete recepten voor ramadan, Suikerfeest, verjaardagen en andere feestelijke momenten
Elisabeth Scholten, online beter bekend als Ellouisa, werkt in haar dagelijks leven als jurist maar haar grootste hobby is koken en bakken. Via haar site ellouisacooking.nl en op Instagram maakt zij vele volgers blij met de lekkerste recepten. Naast haar koekjesrecepten zijn vooral haar hapjes razend populair, met name tijdens de ramadan. Elisabeth is getrouwd met een Marokkaanse man en moeder van een zoon van 9 en een dochter van 2.
Lees verder
Specificaties
ISBN/EAN | 9789464041156 |
Auteur | Elisabeth Scholten |
Uitgever | Park Uitgevers |
Taal | Nederlands |
Uitvoering | Gebonden in harde band |
Pagina's | 160 |
Lengte | 246.0 mm |
Breedte | 198.0 mm |
Heerlijk kookboek voor Marokkaanse en Nederlandse feestmomenten Na Ellouisa's succesvolle koekjesboek 100 luxe koekjes is er nu een nieuw boek vol originele hartige en zoete hapjes voor tijdens de ramadan, verjaardagen, een high tea of gewoon om thuis van te genieten, bijvoorbeeld bij een kop soep of een vers kopje thee. Want wie houdt er niet van hartige en zoete broodjes, hapjes met bladerdeeg of filodeeg, gefrituurde of juist gezondere snacks, koekjes, taartjes of cupcakes? 100 heerlijke hapjes bevat maar liefst 100 recepten en diverse variaties zodat je je gezinsleden en gasten kunt blijven verrassen. Wat denk je van sappige tandooriburgertjes, Marokkaanse panbroodjes, big mac rolls, feestelijke saladeglaasjes, mini KitKatcheesecakes, zoete-aardappelbites of zachte gehaktbroodjes? Combineer zoet en hartig, ga op de snacktour of kies eens alleen gezonde hapjes. Of je nu graag uren in de keuken staat of juist snel klaar wilt zijn, vegetarisch eet of een allergie hebt, met de hapjes van Ellouisa zet je steeds weer iets bijzonders en lekkers op tafel. Over 100 luxe koekjes schreef de pers: 'Cees Holtkamp is dé banketbakker, Rutger maakte dé koekjesbijbel maar de ongekroonde koekjeskoningin is Ellouisa.' Kookboekennieuws 'Met dit boek kunnen thuisbakkers zonder al teveel moeite de mooiste koekjes op tafel toveren. Je wilt het allemaal maken. Meteen.' Noord-Hollands Dagblad 'Dit boek is voor iedereen: beginners én ervaren bakkers.' ZIN