Kookboek van Utrecht

Kookboek van Utrecht voorzijde
Kookboek van Utrecht achterzijde
  • Kookboek van Utrecht voorkant
  • Kookboek van Utrecht achterkant

'Me stadsie, me kluppie emme wors': de trots van iedere Utrechter. En met de 'wors' wordt dan natuurlijk de beroemde Vocking leverworst (sinds 1891) bedoeld. Maar dat is niet de enige specialiteit uit het Utrechtse. Bergman's sprits (1888), Staffhorst jenever (1861) en Utrechtse theerandjes (1726) zijn bekende lekkernijen. En daarnaast de boerenmaaltijd Vijfschaft, melkmoes en kervelsoep. En uit de provincie: Spakenburgse paling met papstip, Amersfoortse Keesjes en Zeister Hernhuttertjes. Historisch-nostalgische recepten voor oude en nieuwe bewoners van de Domstad en omgeving.

Specificaties
ISBN/EAN 9789492821126
Auteur Frank Noë
Uitgever NBC - Het Zwarte Schaap
Taal Nederlands
Uitvoering Gebonden in harde band
Pagina's 64
Lengte 187.0 mm
Breedte 120.0 mm

Wat vinden anderen?

Er zijn nog geen reviews van dit product.