Hét Margriet kookboek

Hét Margriet kookboek voorzijde
Hét Margriet kookboek achterzijde
  • Hét Margriet kookboek voorkant
  • Hét Margriet kookboek achterkant

Sonja van de Rhoer is docent Koken en Voedingsleer en auteur van ruim zestig kookboeken, waaronder Hét Margriet Kookboek. Als dochter van een drankengroothandelaar kwam ze al vroeg in aanraking met verschillende smaken. Ze schrijft wekelijks voor Trouw, waarbij ze haar recepten helder en eenvoudig uitlegt.

Lees verder
Specificaties
ISBN/EAN 9789000361977
Auteur Sonja van de Rhoer
Uitgever Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
Taal Nederlands
Uitvoering Gebonden in harde band
Pagina's 624
Lengte 237.0 mm
Breedte 158.0 mm
Al 75 jaar is Hét Margriet kookboek het basiskookboek. Dit boek geeft duidelijk antwoord op vragen als: hoe kook je aardappelen, hoe maak je boontjes en hoe bak je een appeltaart? Daarnaast biedt het volop praktische informatie over groenten, kruiden en specerijen, wijnen, keukengereedschap en meer. Met ruim duizend recepten uit onder andere de Hollandse, Italiaanse en Thaise keuken is er keuze genoeg voor doordeweekse gerechten én feestelijke maaltijden. Van bouillons en soepen, sauzen, eieren, kaas, vis, schaal- en schelpdieren, vlees, groenten en salades tot aardappelen, granen, pasta en rijst, desserts, gebak en brood. Hét Margriet kookboek bevat onmisbare kennis voor zowel de beginner als de ervaren thuiskok en past perfect in elke keuken. Sonja van de Rhoer is docent Koken en Voedingsleer en auteur van ruim zestig kookboeken. Als dochter van een drankengroothandelaar kwam ze al vroeg in aanraking met verschillende smaken. Ze schrijft wekelijks voor Trouw , waarbij ze haar recepten helder en eenvoudig uitlegt. ‘Dit is een boek dat je gebruikt, dat met vetvlekken en ezelsoren op je aanrecht ligt.’ Annemart van Rhee, Eindhovens Dagblad ‘Naast alle hypes en rages is er één constante in het Nederlandse bakbijbellandschap: Hét Margriet Kookboek .’ AD Amersfoortse Courant ‘Margriet levert dé bakbijbel.’ Dagblad van het noorden & de Leeuwarder Courant ‘Deze bakbijbel overleeft al zeventig jaar alle hypes.’ Algemeen Dagblad

Wat vinden anderen?

Er zijn nog geen reviews van dit product.